Spørgsmål & Svar

Find svarene på de mest stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til? Hvornår starter næste hold? Hvem bliver optaget? Hvordan ansøger jeg? Hvad koster det? Og er der plads?

Har du andre spørgsmål til uddannelsen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og kontakter dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Generelt

Vi starter hold hvert halve år i januar og august.

Der vil typisk være mellem 12 og 15 deltagere på et hold.

Du skal typisk læse én bog eller ét kompendium mellem hvert modul. Enkelte gange skal du forberede dig til en øvelse på modulerne.

Du kan sagtens kombinere uddannelsen med et fuldtidsarbejde og et familieliv. Vi har netop struktureret og opdelt undervisningsdagene, så du møder fysisk to dage og en teoriaften om måneden. På den måde skal du ikke bede om fri om fredagen ved weekendhold og kun to dage ved hverdagshold. Teorien er ligeledes lagt en aften, så du ikke skal involvere din arbejdsplads.

Hvis du har udfordringer, så kontakt os og få en snak med os om det. Det er ikke en forhindring, og vi vil hjælpe dig med at finde en god vej for dig og den måde, du bedst lærer på. I litteraturlisterne står der, hvilke bøger der findes som e-bøger. Du kan også efter aftale få tilladelse til at optage teoretiske oplæg i undervisningen, så du kan repetere og høre det, når du kommer hjem.

Vi finder en vej sammen.

Om instituttet

Prisen afspejler, at vi har markant flere lærerbesatte timer og flere anerkendte specialister som undervisere. Desuden er der indlagt terapi, trænings- og supervisionsgrupper i uddannelsen.