Academy Copenhagen søger træningsklienter

Terapi hos en studerende til reduceret pris

På Academy Copenhagen kan du gå i terapi hos vores 4. års studerende til reduceret pris. De studerende arbejder naturligvis under fuld tavshedspligt og modtager løbende supervision af deres undervisere. Du skal derfor også være indstillet på, at de er under uddannelse og deraf den reducerede pris. Du kan altid afslutte forløbet, når det passer dig og der er ingen forpligtigelser.

Pris: 350 kr. pr. session.

Adresse: Lyngby Hovedgade 41, 1.sal, 2800 Lyngby.

Nogle studerende praktiserer i Lyngby hvor instituttet ligger, eller i deres egen klinik. Det aftaler du med den, du vælger at kontakte.

Hvis du ønsker at tale med ledelsen for instituttet, kan du altid kontakte Henriette Boysen på info@academycopenhagen.dk.

Studerende

Sabrina Sofie

4. års studerende

Måske vi sammen skal undersøge hvad der fylder hos dig?

Psykoterapiens formål er at hjælpe dig med at tackle dine psykiske og personlige problemer, som går dig på eller forringer din livskvalitet – eksempler kan være stress og angst, og terapien er til for at hjælpe dig videre i livet. Terapien er ikke kun til krisesituationer eller lign., men terapien er også for dig som ønsker at lære mere om dig selv og udvikle dig selv.

Terapien er en holistisk proces hvor krop, følelser, tanker og sjæl inkluderes.

Der kan ikke være det ene, uden at der også kan være det andet og intet er sort/hvidt i denne verden. Nogle gange skal man øve sig frem for at nuancere verden med flere ”farver”, og det er en holistisk proces 

Min professionelle rødder er fra modebranchen hvor alt er omskifteligt og hvor tempoet er højt. Derfor har det en særlig værdi for mig, at møde mennesker fordomsfrit, omsorgsfuldt med ro og nærvær.

Du er velkommen til at tage kontakt til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan undersøge om sessioner hos mig føles rigtigt for dig.

Sarah Bangsgaard

4. års studerende

Hvad forhindrer dig i at leve et autentisk liv?

Har du overvejet at gå i terapi, men endnu ikke været klar til række ud efter hjælp? Måske føler du dig trist og fortvivlet, kæmper med et lavt selvværd og selvkritiske tanker eller oplever konflikter i dine relationer. Der kan være mange årsager til at søge terapi og kære du, du er ikke alene.

Nogle gange har vi mennesker brug for at finde en ny vej og mening i livet, og for at påbegynde denne rejse, er der kun én vej. Vejen ind. Jeg kan tilbyde dig nogle trygge rammer, som du kan læne dig ind i. Et nærværende rum med plads til hele dig, hvor du føler dig mødt på en ikke-dømmende, nysgerrig, varm og empatisk måde. Sammen går vi på opdagelse i din indre verden, og undersøger de mønstre og dynamikker, som forhindrer dig i at leve et autentisk liv, fri til at være den du er. I terapien tager jeg udgangspunkt i dit liv, som det udfolder sig her og nu og jeg er bevidst om at møde dig, lige præcis dér, hvor du er i din proces. Uanset hvad du bringer ind i rummet, vil jeg gerne stille mig til rådighed for dig på din rejse, hjem i dig selv.

Mit terapeutiske ståsted

Jeg studerer oplevelsesorienteret psykoterapi på Academy Copenhagen, hvor jeg er i gang med mit 4. år på overbygningen. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor marketing og finansiering, men efter min spirituelle opvågning ændrede mit liv sig markant. Jeg skiftede som følge heraf karrierevej i 2020, som 29-årig, hvor jeg gik fra at arbejde med ejendomsinvesteringer til at arbejde med menneskers generelle trivsel. Jeg har i snart 3 år arbejdet med børn i en daginstitution, da jeg interesserer mig meget for den tidlige tilknytning og barnets tidlige udvikling, som er det fundament vi mennesker står på, både fysisk og psykisk, som voksne.

Carsten Rahe

4. års studerende

Ønsker du en indsigt i dit eget følelsesliv og i dine tanke- og handlemønstre?

Psykoterapi er en stærk løftestang til at opnå indsigt i eget liv, i eget følelsesliv, og en indsigt i egne tanke- og handlemønstre. Ved at opnå en dybere forståelse af hvem du er, får du mulighed for at ændre de uhensigtsmæssige fortællinger og mønstre, som du, bevidst eller ubevidst, har skabt ud fra de oplevelser, som du har med dig i dit liv.

Med en indgående viden om dig selv bliver du i stand til at ændre din tilgang til din historie, der hvor den hæmmer dig i at leve det liv, du ønsker.

Med baggrund i det oplevelsesorienterede, kan jeg hjælpe dig på vej i din udviklingsproces, ved at facilitere samtaleterapi og støtte dig i den forandring, som du ønsker at tage hul på.

Min baggrund

Med mere end 20 års erfaring som kropsterapeut og behandler, er jeg i gang med at udvide mit terapeutiske ståsted og værktøjskasse med en psykoterapeutisk uddannelse hos Academy Copenhagen, hvor jeg er i gang med overbygningen og er 4. års studerende.

Jeg er uddannet Kropsterapeut ved Body SDS, er lægeeksamineret fysiurgisk massør og har derudover en uddannelse som idrætslærer fra Forsvarets Gymnastikskole. I hele min karriere har jeg beskæftiget mig med mennesker og deres ønsker om at udleve deres fulde potentiale.

Body SDS Kropsterapi er en behandlingsform, hvor sind og krop behandles i forbundethed. Vores kropslige oplevelser lagres i vores mentale tilstand. Med mere end 60.000 kropsbehandlinger igennem mine hænder, har jeg opnået stor forståelse for såvel kropslige som mentale
udfordringer, blokeringer.

Hvis du gerne vil vide mere og få afdækket om jeg kunne være den terapeut, der kan hjælpe dig i din udviklingsproces, er du velkommen til at kontakte mig.

Cecilie Nielsen

4. års studerende

Går du og overvejer terapi? 

Der kan være mange årsager til at starte i terapi. Det kan være, at du føler dig ensom, stresset, har svært ved at sige fra eller måske du er i en relation til en med et misbrug som påvirker hvordan, du går og har det. 

Så er psykoterapi måske noget for dig. Alle emner, som du har lyst til at dele, er velkomne. Jeg vil forholde mig nysgerrigt og åbent, uden rigtigt eller forkert, så du kan finde den vej som føles bedst for dig. Jeg er underlagt tavshedspligt og får supervision. 

Lidt om mig

Jeg hedder Cecilie og er 33 år. Jeg har en baggrund som pædagog og har bl.a. været frivillig i headspace som er et rådgivningstilbud til unge. 

Jeg har en stor nysgerrighed på andre mennesker og ønsker at støtte andrei at forstå sig selv bedre og finde mere indre ro. 

Sarah Didrichsen

4. års studerende

Terapi kan være den vigtigste gave, du giver til dig selv

Terapi kan give dig både ro og bevægelse. En terapeutisk samtale kan fx hjælpe dig med:

 • At få klarhed over områder i dit liv, som føles forvirrende, svære eller udfordrende
 • At få nemmere ved at finde rundt i udfordrende relationer
 • At forstå følelser, som plager dig
 • At blive klogere på, hvad der gør dig glad og får dig til at trives
 • At forstå hvorfor du ofte ender i de samme konflikter
 • At formå at stå bedre ved dig selv, når du er presset
 • At udvikle dig som mor eller far
 • At udforske dit forhold til dine forældre eller dine søskende

 

Vigtigst af alt, så giver en terapeutisk samtale plads til, at du kan være dig. Med alt, hvad det måtte indebære af menneskelige følelser, tanker, fornemmelser, glæder, sorger, besvær, lys og mørke. Store forandringer kan ligge i selv de mindste øjeblikke af kontakt med dig selv og alt det, du rummer.

Min stil er uformel, varm og legende. I en vekselvirkning mellem nænsomhed og tilpas udfordring, udforsker vi, hvordan du kan flytte på gamle vaner, tanker, grænser. Vi får dine ressourcer til at lyse op og bliver i fællesskab klogere på dynamikker og mønstre i dit liv.

Lidt om mig

Jeg er 46 år, mor til to store teenagere og gift. Jeg er cand. mag i Etnologi og har siden uddannet mig som familierådgiver med egen praksis siden 2019. Jeg har taget kurser i familieopstilling, ressourcefokuseret psykologi og er nu meget glad for at udvide min praksis med en psykoterapeutisk uddannelse hos Academy Copenhagen, hvor jeg er 4. års studerende. Jeg modtager obligatorisk supervision fra mine undervisere og er underlagt fuld tavshedspligt.

Judie Lykke Wielsøe-Bahr

4. års studerende

Måske er det sammen, at vi skal undersøge, hvad der fylder hos dig?

Ved at gå i samtaleterapi hos mig, får du en nærværende og empatisk terapeut gennem sessionerne, og hos mig kan alting fylde.
Livets problemer, skam og skyld, sorg, angst, depression og mange andre aspekter, som tynger livet og kan fylde hos dig og mange andre.
Ved at gå i samtaleterapi, kan du få en forståelse af, hvad der skaber din uro og værktøjer til, at blive fri for, hvad end der er hos dig, som du ikke længere finder hensigtsmæssig.

Jeg har personlig erfaring med angst, depression og sorg, og kan, udover min uddannelsesmæsige baggrund, hjælpe dig på et dybere plan på disse områder.
Det kan jeg blandt andet grundet en masse samtaleterapi, som har vist sig uundværlig for min progression i verden.

Jeg har baggrundsmæssigt en bred vifte af erfaring med unge og voksne med alt fra skolevægring og svære sociale vilkår til psykiske problemstillinger, og kan udnytte min viden i forbindelse med min psykoterapeutiske uddannelse til at nå og sikre en naturlig udvikling.

Til dagligt er jeg, udover at være 4. Års psykoterapeutstuderende, også frivillig rådgiver hos Psykiatrifonden cirka 4 gange månedligt.

Hos mig kan du være dig, lige som du er.
Sammen kan vi undersøge, hvad der netop fylder hos dig.

Tag endelig kontakt for en uforpligtende samtale eller for andre spørgsmål.

Vi ses.

Sandra Willner

4. års studerende

Træningsterapi hos mig

Jeg har ikke mødt mange, der har jublet ved tanken om at påbegynde i terapi. Jeg forstår, at det kan føles sårbart, for nogen ligefrem som en fiasko, for andre direkte farligt, for en anden nødvendigt. For mig er noget af det modigste et menneske kan gøre, at bede om hjælp. Du er i gang med at tage et livsændrende skridt, og med dit mod er du godt på vej. 

Med min baggrund som socialrådgiver har jeg opnået en bred arbejdserfaring med mennesker, der har haft det svært, stået i svære situationer, kriser og lignende. At være med til at kunne gøre en forskel for et andet menneske har altid været en drivkraft for mig. Jeg har igennem hele mit liv været meget optaget af mennesket uanset alder, baggrund, køn, seksuel orientering, etnicitet, handikap og religion. En ikke-dømmende adfærd er derfor helt essentiel for mig i mødet med et andet menneske. Jeg vil uanset emnet møde dig med varme øjne og et åbent sind. 

Jeg kan ikke gå vejen for dig, men jeg kan gå vejen med dig.

Henriette Hillebrandt

4.års studerende

Med samtaler hos mig kan du på en nænsom og omsorgsfuld måde arbejde med de forskellige temaer der er i dit liv.
Gennem samtalerne kan du desuden opnå at styrke trygheden og tilliden til dig selv og dine relationer.
Måske føler du noget af nedenstående rammer ind i noget smertefuldt eller et savn i dig:

 • Undertrykte følelser
 • Tabu i familien
 • Tankemylder
 • Sygdom i familien
 • Styrkelse af din og/eller dine børns selvfølelse
 • Sorg
 • Skænderier i familien
 • Skilsmisse og følger heraf
 • Selvafgrænsning
 • Sammenbragt familie
 • Misbrug i familien
 • Lavt selvværd
 • Følelsen af ensomhed
 • Følelsesmæssig afstand til andre
 • Du føler dig værdiløs og ikke respekteret

Det rum jeg tilbyder dig, er et trygt, ikke-dømmende rum, hvor alle har ret til at være lige præcis som de er.
Samtalerne foregår i en ganske uformel tone.

Du er velkommen til at kontakte os skulle du have spørgsmål

Kontakt os