Lene Lelo

Af —

“Jeg er første års studerende på AC og føler at jeg er har valgt den bedste gave til mig selv. En gave der både støtter min egen personlige udvikling, min faglighed og min fremtidige praksis.
Academy Copenhagen er et institut hvor alt følelse gennemtænkt. Du bliver mødt af undervisere med høj solid teoretisk faglighed. Som du for leveret yderst varmt og kompetent. Jeg føler mig hele tiden støttet og mødt på min vej, mens jeg konstant opnår ny viden.
Da jeg mødte Henriette som ejer Academy Copenhagen. Var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg var landet det rette sted. Henriette er yderst nærværende, autentisk, meget varm og empatisk. Jeg gik derfra med kriller i min mave over min nye studieplads.
Man mærker tydligt Henriettes nærvær på instituttet. Man bliver altid mødt af en hyggelig stemning og gode snacks. Også på den måde føler vi os altid varmt modtaget og værdsat på instituttet.
Jeg synes at den er en fornøjelse at blive udannet på AC. Lærestaben er transparente, dygtige og du mærker tydligt deres mange års erfaringer som det har med sig til undervisningen.
Henriette er yderst professionel. Hun har søget for et godt overblik af hele studie året. Hun har enda sørget for, at vi har vores eget studieforum, hvor al undervisnings materiale samt praktiske informationer er lagt ind på forhånd, og bliver opdateret i god tid.
Jeg valgte Academy Copenhagen af flere gode årsager, en ting er at undervisningen er den nyeste viden og teori. Men at der også bliver hjælp til opstart er egen praksis på 4 året, var meget betydningsfuldt for mit valg.”

Del opslag

Relaterede opslag