Kombinér den uddannelse du allerede har og bliv psykoterapeut

Kombinér den uddannelse du allerede har og bliv psykoterapeut

Kombinér den uddannelse du allerede har og bliv psykoterapeut

Seriøs og fagligt velfunderet uddannelse

En stor del af vores studerende ønsker at starte deres egen praksis som selvstændige psykoterapeuter og mange bruger også faget i det fagfelt de allerede arbejder indenfor.

Herunder kan du læse eksempler på hvordan du kan bruge Academy Copenhagens psykoterapeutuddannelse i det fag du allerede praktiserer.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for inspiration til hvordan du kan bruge vores uddannelse i kombination med de fagkompetencer du allerede har, så kontakt os meget gerne!

Kommende infomøder

Sygeplejesker

Skærp dine menneskelige kompetencer og videreuddan dig til psykoterapeut

Som sygeplejerske har du hver dag samtaler med patienter og pårørende. De vil ofte være i sårbare og udsatte livssituationer og de har brug for en særlig indlevelse. Måske har du en special-stilling hvor du varetager behov og problemstillinger der kræver indsigt og empati ift. de mennesker du taler med.

Du kan være afdelingssygeplejerske og have medarbejdere og varetager udviklings-og trivselssamtaler. Her kan en psykoterapeutuddannelse give dig meget mere bevidste kommunikative relationskompetencer, et fordybet kendskab til dig selv, samt en forebyggelse mod stress og udbrændthed.

Ledere

Empati er ikke tab af autoritet. Bliv mere bevidst om dine menneskelige lederevner og uddan dig til psykoterapeut.

Hvis du arbejder som leder og dagligt har medarbejdere mellem hænderne, varetager trivsels- og udviklingssamtaler og skal have blik på den samlede medarbejderflok, kan en psykoterapeutisk uddannelse give dig de nødvendige kompetencer.

Du vil få et indgående kendskab til dig selv som menneske og fagperson, skærpe dig kommunikativt, empatisk og styrke dit naturlige autentiske lederskab.

Jeg har lært at lave god psykoterapi i Henriettes kyndige hænder. Hun står for stor autencitet og gennemsigtighed og er alene som menneske repræsentant for seriøsitet, høj faglighed og en evne til at lære fra sig.

Carsten Heine

Psykoterapeut

Carsten Heine

Psykoterapeut
Jeg har lært at lave god psykoterapi i Henriettes kyndige hænder. Hun står for stor autencitet og gennemsigtighed og er alene som menneske repræsentant for seriøsitet, høj faglighed og en evne til at lære fra sig.

En uddannelse med et stærkt fremtidsperspektiv

Academy Copenhagen tilbyder dig et fagligt stærkt og praktisk orienteret uddannelsesforløb, så du efter 4 år kan praktisere psykoterapi professionelt.

Når du vælger en uddannelse hos Academy Copenhagen får du et dynamisk studiemiljø med en høj faglighed,en understøttet personlig udviklingsproces samt en solid praktisk kompetenceudvikling.

Du bliver fulgt tæt i din personlige og faglige udviklingsproces af et empatisk og støttende underviserteam.

Vi har taget højde for at du har et aktivt arbejds-og familieliv, ved at have 2-dages moduler, teoriaftener og tidmæssigt kortere eksaminer.

Vi bygger bro mellem det oplevelsesorienterede og de forsknings underbyggede metakognitive teknikker.

Du får hjælp til opstart af egen virksomhed og mulighed for at tilmelde dig opfølgende grupper når du har afsluttet din uddannelse.

Henriette er en virkelig god formidler med en høj, høj faglighed. Hendes menneskelighed gør, at man kun kan vokse under hendes vinger. Hun er årsagen til, at jeg i dag kan leve af mit erhverv som psykoterapeut.

Mette Olson

Psykoterapeut

Mette Olson

Psykoterapeut
Henriette er en virkelig god formidler med en høj, høj faglighed. Hendes menneskelighed gør, at man kun kan vokse under hendes vinger. Hun er årsagen til, at jeg i dag kan leve af mit erhverv som psykoterapeut.

Spørgsmål og svar

Find svarene på de mest stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til? Hvornår starter næste hold? Hvem bliver optaget? Hvordan ansøger jeg? Hvad koster det? Og er der plads?

Har du yderlige spørgsmål til uddannelsen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan søge ind under forskellige kvoter til uddannelsen. På siden Uddannelsen kan du se kvoterne. Hvis du ikke opfylder kvote 1 eller 2 kan vi foretage en realkompetencevurdering for at se om din uddannelsesfaglige baggrund alligevel kan kvalificere dig til optagelse. Flere studerende på hvert hold bliver optaget på kvote 3.

Kontakt os endelig med spørgsmål.

Som sundhedsmedarbejder arbejder du med patienter hver dag og har stor erfaring med mennesker. Psykoterapeutuddannelsen er oplagt, idet du kan skærpe din menneskeindsigt og dine kommunikative og indlevelse mæssige evner, som du kan bruge på den arbejdsplads du allerede er på.

Uddannelsen kan desuden være med til at reducere stress og udbrændthed. Ønsker du at starte som selvstændigt praktiserende psykoterapeut, vil din menneskekendskab, din erfaring og indlevelse være et kæmpe plus i en terapeutisk karriere.

Nej, det er helt sikkert, det ville være uetisk. Men du kan som leder lære at blive endnu mere bevidst om dine kommunikative, empatiske og relationelle evner. Du får et indgående indblik i mennesket og dets typiske måder at reagere på i særlige situationer, og blive mere målrettet på at skabe et vækstorienteret arbejdsklima.

Mange mennesker forveksler empati og indlevelse med sukkersød svaghed. Det har intet med hinanden at gøre. En leder kan sagtens bevare sin autoritet og samtidig være empatisk og varm. Det kan en psykoterapeutuddannelse lære dig. Du vil blive meget mere bevidst om dig selv, så du kan bevare dit lederskab samtidig med at dine medarbejdere føler sig hørt, mødt og set.

De fleste af vores studerende har fuldtidsarbejde ved siden af og uddannelsen er netop tilrettelagt så dette kan lade sig gøre. Du kan gå på hhv. weekend- eller hverdags-hold. Teorien præsenteres efter arbejdstid på teoriaftener. På weekendhold ville du slet ikke skulle bede om fri og på hverdags-hold er det kun 2 dage om måneden. Herudover er vores eksaminer tilrettelagt efter et travlt familie og erhvervsliv.

Academy Copenhagens infomøder

Vi holder løbende infomøder på Academy Copenhagen, som du er velkommen til at tilmelde dig.

På vores informøder vil du møde en af instituttets partnere som vil sætte dig grundigt ind i opbygningen af vores uddannelse samt vores faglige og metodiske tilgang.

Vi glæder os til at møde dig!

Lyngby Hovedgade 39, 3. sal
2800 Kongens Lyngby

Kommende infomøder